Brezplačno izobraževanje – »Kako premagati recesijo?«

Brezplačno izobraževanje – »Kako premagati recesijo?«

14. 02. 2012

Datum: 28. februar 2012, od 9.30 do 18.45 ure

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, stavba B

Recesija. To je beseda, ki jo v zadnjih dveh letih slišimo zelo pogosto. Pa je recesija res tako velika? Kako jo premagati? Kako do virov sredstev v času recesije? Katerih kanalov prodaje se posluževati? To in še več boste izvedeli na brezplačnem izobraževanju z naslovom: »Kako premagati recesijo?«, ki bo potekalo 28. februarja 2012, od 9.30 do 18.45 ure v Tehnološkem parku Ljubljana.

Tokratno izobraževanje je namenjen predvsem tistim, ki že imate svoje podjetje in bi radi pridobili nekaj dodatnega zagona v smislu znanja ter novih informacij. Rdeča nit tokratnega izobraževanja je recesija.

Izobraževanje je razdeljeno v tri sklope.

V prvem sklopu se bosta predstavili Gazeli Mikrografija ter zlata Gazela KLS Ljubno ter povedali svojo zgodbo, ki se je razvila kljub težkim časom. Računovodkinja Lea Bevčič bo predstavila e-računovodstvo, ki je odličen način za povečanje prilagodljivosti podjetja na čedalje hitrejše zahteve trga. Marketinški guru Aleš Lisac bo zaupal recepte za trženje, ki so učinkoviti v časih, ko kupna moč pada.

V drugem sklopu, ki je finančno obarvan, bodo najprej pogledali kako ravnati v primeru neplačil. Kako izterjati tiste stranke, ki zamujajo s plačili. Katarina Kisovec bo razložila v kakšna podjetja investirajo banke. Dr. Mojca Dušica Zajc se bo osredotočila na nepovratne vire financiranja s poudarkom na aktualnem razpisu P2.

Uroš Čimžar bo pokazal bistvene elemente spletne strani, ki povečajo prodajo. Matjaž Šircelj bo na podlagi svojih izkušenj predstavil moč družabni medijev ter koristi, ki jih imajo za vaše podjetje. Za konec sledi še predavanje o zaposlovanju, ki ga bo izvedel Gorazd Prah. Na kaj je potrebno paziti ter kje najti sodelavce, ki nas bodo potegnili iz krize.

Program

Udeležba na izobraževanju je brezplačna, obvezne so prijave.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj