Brezplačna delavnica - »Branding v turizmu«, Kostel

Brezplačna delavnica - »Branding v turizmu«, Kostel

01. 09. 2020

Datum: 8. september 2020, od 17. do 20. ure

Kraj: v prostorih Podjetniškega inkubatorja Kostel, Petrina 11, Kostel

Delavnica je primerna za ponudnike turističnih storitev ter načrtovalce in izvajalce turistične strategije destinacije JV Slovenije.

Udeleženci delavnice se bodo naučili, kako oblikovati blagovno znamko, ki bo uspešno komunicirala identiteto gostitelja/destinacije, vzbujala kredibilnost in se obenem povezala s potencialnimi gosti po vsem svetu.

Spoznali bodo, kako svojo ponudbo in komunikacijsko strategijo prilagoditi najnovejšim trendom v turizmu.

Naučili se bodo načrtovati in izvesti uspešno komunikacijsko in marketinško strategijo z uporabo najsodobnejših trendov in orodij v marketingu, kot so pripovedovanje zgodb, uporaba vizualnih pripomočkov ter digitalnega marketinga.

Več

Delavnico bo izvedla Majda Dodevska, Solis komunikacije. Majda je podjetnica, strokovnjakinja za marketing in odnose z javnostmi z več kot 15-letnimi izkušnjami s področja komuniciranja. Podjetjem in organizacijam pomaga pri marketingu, odnosih z javnostmi, lansiranju novih produktov, grajenju blagovne znamke ter nastopu na globalni trg. Poleg tega predava in vodi delavnice o podjetništvu, marketingu in komuniciranju in je mentorica mladim podjetnikom. Redno sodeluje tudi s subjekti slovenskega podjetniškega ekosistema ter kot predavateljica gostuje na fakultetah. Pred tem je delovala v največjih slovenskih podjetjih, z lastnim startupom pa je pridobila tudi bogate izkušnje v tujini, kjer je sodelovala tudi z največjimi globalnimi mediji.

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne, sprejemajo jih do petka, 4. septembra 2020,  na

Dodatne informacije: Danijela Vukojević, GSM: 041 759 762, e-naslov: danijela.vukojevic@rc-kocevjeribnica.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj