Brezplačni dogodek - »Najdi pot do kupca. Izkoristite prednosti digitalnega, vsebinskega in direktnega marketinga«, Zagorje

Brezplačni dogodek - »Najdi pot do kupca. Izkoristite prednosti digitalnega, vsebinskega in direktnega marketinga«, Zagorje

01. 09. 2020

Datum: 2. september 2020, ob 10. uri

Kraj: predavalnica RCR, Podvine 36, Zagorje

Vsebina delavnice:

  • definirali boste ciljne segmente kupcev - t.i. ciljne persone - udeleženci boste dobili orodje - check listo za opis potencialnih kupcev, ki bodo najverjetneje kupili od vas.
  • definirali boste prodajni proces ter prodajne poti (s poudarkom na digitalnem, vsebinskem in direktnem marketingu). Pomembno je, da izberemo prodajno-komunikacijske kanale preko katerih je največja verjetnost za podjetje, da bo s čim manj stroški pridobilo največ strank.
  • udeleženci boste na primerih iz prakse videli, kako lahko kupca nagovorimo prek različnih prodajnih poti (e-mail, FB oglas, Youtube video, Blog post …) in kako dolg je lahko cikel, da pride do nakupne odločitve ter zakaj je to pomembno za podjetje.

Z vami bo Polona Kisovec, direktorica podjetja 121 MARKETING. Je prva državna prvakinja v direktnem marketingu in specialistka za uporabo neposrednega trženja v praksi.

Na delavnico se je potrebno prijaviti do 1. 9. 2020.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: jasmina.skrinjar.kljucevsek@rcr-pro.eu.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj