Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

24. 01. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jan - 35

Rusko podjetje, specializirano za izdelavo sanitarnih izdelkov, išče prodajnega zastopnika.

EEN-jan - 36

Romunsko podjetje, specializirano na področju kovinske industrije, proizvodnje aluminija, bakra, ki izvaja postopek varjenja s hladnim stiskanjem, išče različne oblike poslovnega sodelovanja – franšizne posle, posredniške posle, nudenje podizvajalskih storitev, itd. Prav tako iščejo vlagatelje oziroma investitorje.

EEN-jan - 37

Srbsko podjetje, ki se ukvarja z inovacijami na področju zdravstvenih programov, išče poslovne partnerje, ki so zainteresirani za uvedbo njihovih inovativnih pristopov. Prav tako so zainteresirani za franšizo in ponujajo podizvajalske storitve.

EEN-jan - 38

Bolgarsko podjetje, specializirano za trgovino s kmetijsko proizvodnjo razvija projekt gradnje hladilnice in predelave sadja, rastlin, za katerega išče tuje vlagatelje. Hladilnica deluje na osnovi najnovejše tehnologije – dinamičnega nadzora nad atmosfero in ima obseg 5760m3. Iščejo vlagatelja in so zainteresirani za prodajo oziroma prevzem.

EEN-jan - 39

Italijansko podjetje, specializirano za izdelavo papirja za medicinske instrumente – EKG. CTG. EEG- , išče prodajne  zastopnike oziroma posrednike. Prav tako so zainteresirani za vzajemno proizvodnjo.

EEN-jan- 40

Rusko podjetje, specializirano za veterinarsko opremo, išče prodajne zastopnike.

EEN-jan- 41

Avstrijsko podjetje ponuja storitve svetovanja s področja informacijske tehnologije in telekomunikacij  tujim podjetjem, ki delujejo na Dunaju in v ostalih delih Avstrije. Ponujajo specializirano znanje LINUX in heterogenih omrežij, ponujajo različne aplikacije, programsko opremo za različne projekte in spletne rešitve. Ponujajo možnost skupnega podjetja in podizvajalske storitve.

EEN-jan - 42

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo biorazgradljivih vrečk za zbiranje odpadkov, išče posrednike, poslovne partnerje za skupna vlaganja in partnerje, ki nudijo logistične storitve.

EEN-jan - 43

Podjetje iz severne Poljske, ki se ukvarja z laserskim rezanjem, ponuja svoje storitve v obliki podizvajanja, vzajemne proizvodnje.

EEN-jan – 44

Francosko podjetje, specializirano za raziskave na področju telekomunikacijskih ter medicinskih naprav in pripomočkov, ponuja svoje storitve v obliki podizvajanja in posredništva.

EEN-jan - 45

Češko podjetje, specializirano za prevajalske in interpretacijske storitve  ter tolmačenja  z avdio in video tehniko (pravniška, tehnična literatura) ponuja svoje storitve.

EEN-jan - 46

Grško IKT podjetje, specializirano za razvoj geografskih informacijskih sistemov s poudarkom na podatkovne baze navigacijske programske opreme in mobilnih storitev, išče posrednike oziroma prodajne zastopnike.

EEN-jan - 47

Rusko razvojno in proizvodnjo podjetje, specializirano za razvijanje energetsko varčne tehnologije, opreme in naprav, ima veliko znanstvenega potenciala na področju fizike, energetike in inženiringa, išče različne oblike poslovnega sodelovanja, predvsem išče  posredništvo za svoje tehnološke produkte in opremo.

EEN-jan - 48

Italijanski proizvajalec rdečih in belih vin išče prodajnega zastopnika oziroma distributerja.

EEN-jan - 49

Rusko podjetje, specializirano za polimerno embalažo za hrano in farmacevtske izdelke, išče prodajne zastopnike.

EEN-jan -50

Turško podjetje, specializirano za proizvodnjo toplotne izolacije za zunanje obloge sten in dekorativnih izdelkov istočasno ponuja in išče prodajne zastopnike. Prav tako je zainteresirano za vzajemno proizvodnjo in skupna vlaganja.

EEN-jan -51

Inovativno podjetje iz severne Poljske, specializirano za industrijske čistilne sisteme, nudi komercialno sodelovanje na področju čistilnih naprav in išče prodajne zastopnike.

EEN-jan-52

Turško podjetje, specializirano v proizvodnji ženskih vrhnjih oblačil išče distributerja.

EEN-jan - 53

Turško podjetje, specializirano za moške T-majice, išče distributerja.

EEN-jan - 54

Srbsko podjetje, ki nudi hotelske namestitvene kapacitete (50 sob, kapaciteta: 100 oseb; wellness, konferenčne kapacitete) išče prodajnega zastopnika.

EEN-jan -55

Rusko podjetje, specializirano za razvoj in izdelavo digitalnih video nadzornih sistemov s sposobnostjo prepoznavanja ljudi in avtomobilov, išče prodajne zastopnike.

EEN-jan -56

Francosko podjetje išče prodajne zastopnike za svoje patentirane produkte za označevanje in naprave za parkirna mesta. Ponujajo tudi možnost franšize. Potencialni poslovni partnerji so lahko podjetja, ki se ukvarjajo  z nepremičninami, upravljajo parkirne hiše, delajo na področju komunikacij.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj