Poslovno sodelovanje - 21. 7. 2020

Poslovno sodelovanje - 21. 7. 2020

21. 07. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRUK20200617001

Britansko podjetje išče proizvodnega partnerja za izdelavo luksuznih šahovskih garnitur, ki predstavljajo turistične atrakcije večjih mest. Partner mora imeti možnost srednje do velike količine proizvodnih zmogljivosti, imeti mora sistem za zagotavljanje kakovosti in zagotoviti izdelavo kosov, ki segajo od 115 mm do 230 mm v višino. Ponujajo proizvodni sporazum  podjetjem za natančno, precizno vlivanje.

Oddaja interesa

BRBE20200701001

Belgijsko podjetje ponuja storitve s ciljem, da izboljša in naredi učinkovitejše proizvodne procese v energetsko intenzivni industriji. S tem namenom podjetje išče ponudnike električnih uporov visoke moči (> 100 kW), ki jih bodo uporabili za pretvorbo naprav gnanih s plinom. Prav tako podjetje išče električne grelnike zraka za vlažni zrak za izboljšane energetsko učinkovite električne pečice za praženje kave v skladu z dogovorom za dobavo ali proizvodnjo.

Oddaja interesa

BRRU20200713001

Rusko podjetje iz Moskve išče nove tehnološke rešitve za odstranjevanje različnih vrst naftnega blata. Zahtevana tehnologija mora hkrati učinkovito odstranjevati trdno in tekoče blato. Podjetje išče partnerje za sporazum o skupnem vlaganju.

Oddaja interesa

BRCN20200629001

Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo na podlagi sporazuma o distribucijski storitvi.

Oddaja interesa

BRNL20200625001

Nizozemsko mednarodno podjetje je razvilo XL nepremočljive kolesarske vozičke in druge velike torbe. Vozički za kolesa se prodajajo po vsem svetu. Podjetje načrtuje ponoven zagon proizvodnje nazaj v Evropo in zato išče evropskega proizvodnega partnerja. Proizvodni partner mora imeti izkušnje pri izdelavi vodotesnih torb. Predvideno je sodelovanje v okviru dolgoročnega sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BOJP20200714001

Japonsko podjetje, specializirano za izdelavo ergonomskih čevljev za starejše, ki vsebuje režo za GPS sledilne naprave, išče partnerje v EU. Podjetje poskuša izboljšati položaj bolnikov z demenco, ki jim je pogosto omejena svoboda gibanja in sprehodov zaradi težav z orientacijo. Čevlji ponujajo rešitev. Podjetje išče distributerje in zastopnike, s katerimi bi lahko sodelovali, ki jim bodo pomagali pri uvajanju svojih izdelkov na trge EU.

Oddaja interesa

BOCZ20200610002

Češko podjetje, ustanovljeno leta 2013, specializirano za CNC struženje in rezkanje ponuja brezplačne zmogljivosti za inženiring in izdelavo delov tehnoloških izdelkov na svojih sodobnih CNC strojih. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodb o podizvajanju ali proizvodnji.

Oddaja interesa

BOGR20200619001

Grško podjetje za razvoj iger in digitalno interaktivno programsko opremo si prizadeva za tržno usmerjeno sodelovanje z raziskovalno-razvojnimi ustanovami, univerzami ali MSP, dejavnimi na trgu duševnega zdravja, da bi v bolnišnice in zdravstvene domove uvedli svojo VR aplikacijo za odkrivanje blagih kognitivnih motenj. Ponujajo možnost sodelovanja z licenčnim sporazumom.

Oddaja interesa

BORU20200615001

Rusko podjetje je specializirano za kmetijsko pridelavo pridelkov (brusnice, borovnice, vrtnice, divje gobe, sušena zelenjava) brez dodajanja umetnih dodatkov. Podjetje išče podjetja iz živilske industrije ali prodajalne s hrano za dogovor o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOUA20200622002

Podjetje iz Ukrajine izdeluje opremo za prašno lakiranje in IR sisteme za ogrevanje, sušenje in polimerizacijo barv in išče partnerje za distribucijo ali agente.

Oddaja interesa

BOBE20200618002

Belgijsko podjetje  vodilno na področju MES in WMS integrirane programske opreme za optimizacijo proizvodnih in logističnih operacij išče distributerje zunaj Beneluxa.

Oddaja interesa

BOPL20200624001

Poljsko podjetje je specializirano za proizvodnjo ortopedskih in medicinskih pripomočkov, kot so naramnice, opore, blazine, oprema za rehabilitacijo za odrasle in otroke. Podjetje ponuja pogodbe o podizvajanju in izdelavi. Proizvajalec ponuja tudi svoje ortopedske izdelke v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOBE20200618001

Belgijsko podjetje, specializirano za razvoj programske opreme, ki mapira in sledi širjenju žuželk in drugih škodljivcev, ki prenašajo bolezni ali povzročajo nadloge, išče distributerje. Programska oprema se uporablja lahko na številnih področjih (javno zdravje in zdravje živali, okolje in biotska raznovrstnost, kmetijstvo, gozdarstvo ali urbana ekologija). Iščejo distributerje, ki se ukvarjajo z javnimi zavodi, akademiki ali industrijo.

Oddaja interesa

BODE20200615002

Nemško podjetje je specializirano za proizvodnjo inteligentnih keramičnih rešitev za stanovanjske, poslovne in industrijske stavbe. Keramične fasadne plošče so izdelane iz visokokakovostnih glinenih surovin iz nemškega Westerwalda, kar v celoti zagotavlja izjemno kakovost izdelkov. Za svoje ploščice zdaj iščejo mednarodne distribucijske partnerje, ki bi lahko sklenili sporazum o komercialni agenciji ali sporazum o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOIT20200527002

Italijansko podjetje je specializirano za proizvodnjo barv za gradbeno industrijo in obnovo, hidroizolacijske cemente in smole za tla. Podjetje išče možnosti za vzpostavitev dolgoročnih partnerstev s podjetji kot agenti, zastopniki za njihove izdelke.

Oddaja interesa

BOFR20200605002

Francoski start-up išče distributerje za svoj prenosni in preprost za uporabo analizator vode za odkrivanje nevarnih kovin Podjetje je zasnovalo in izdelalo prvo komercialno različico analizatorja vode, prenosnega, preprostega za uporabo, ki lahko zazna zelo majhne količine nevarnih kovin, kot sta arzen in svinec. Podjetje išče distributerje v Evropi.

Oddaja interesa

BOPL20200525002

Poljsko podjetje izdeluje in prodaja izdelke, namenjene negi vrta ter urejanju okolice in čiščenju. Iščejo distributerje takšnih izdelkov na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BORU20200623001

Rusko IT podjetje, specializirano za zagotavljanje rešitev za avtomatizacijo kadrovskih procesov in ocenjevanje osebja, pa tudi za razvoj izdelkov za podjetniško usposabljanje e-učenja vseh zahtevnosti, išče tuje partnerje v skladu z licenčno pogodbo.

Oddaja interesa

BRRO20191127001

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo ročno izdelanega sladoleda, je zainteresirano za iskanje trgovskih partnerjev - dobaviteljev in proizvajalcev surovin in opreme v tujini za sodelovanje v okviru dobaviteljskega in proizvodnega sporazuma.

Oddaja interesa

BRTR20200612001

Turško podjetje, specializirano za izvoz biocidnih izdelkov (zdravila za nadzor škodljivcev v javnem zdravju), išče dobavitelje in / ali partnerje za uvoz tehničnih materialov, ki jih uporabljajo kot (čiste) aktivne sestavine za biocidne pripravke. Z dobavitelji je predviden dogovor v obliki dostave zahtevanih razsutih materialov.

Oddaja interesa

BRDE20200604001

Nemško podjetje, specializirano za avtomatizirane sisteme za upravljanje pristanišč/dokov, išče zanesljive evropske partnerje na podobnih področjih, ki lahko izdelke nemškega podjetja implementirajo za stranke v njihovi državi. Potencialni partnerji bodo izvajali sistem gospodarjenja s pristanišči in zagotavljali podporne storitve v skladu s pogodbami o podizvajanju. Večjezični modularni sistemi nemškega podjetja vključujejo strojno opremo in programske pakete.

Oddaja interesa

BRDK20200622001

Danski distributer IT opreme, išče proizvajalca polnilcev za prenosnike v Evropski uniji. Oddelek za zasebne blagovne znamke danskega podjetja išče podjetje iz EU, ki je pripravljeno skleniti strateško partnerstvo v skladu s proizvodnim sporazumom.

Oddaja interesa

BRGR20200619001

Vodilno grško farmacevtsko podjetje išče proizvajalce generičnih zdravil Leuprorelin in Triptorelin za sporazum o distribuciji na podlagi licenc.

Oddaja interesa

BRPL20200625001

Poljski proizvajalec oreškov, zrn in hladno stiskanega olja išče dobavitelje surovin za izdelavo svojih izdelkov. Zlasti iščejo izdelke, kot so: sončnica, gorčično seme, sezam, camelina sativa, sušen kokos, oluščena bučna semena, marelična jedrca in druge surovine za izdelavo redkih vrst hladno stiskanega olja.

 

Oddaja interesa

BRES20200610001

Španski industrijski inženir s sedežem v Barceloni išče inovativne rešitve, ki ponujajo merljivo prednost na področju energetske učinkovitosti ali so zasledujejo cilje ZN za trajnostni razvoj (SGD). Rešitve so lahko uporabne za vodni / industrijski / energetski sektor. Zanima ga sporazum za sodelovanje kot komercialni agent ali sporazum o distribuciji.

Oddaja interesa

BRPL20200630001

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo ročnih, naravnih, veganskih in ekoloških izdelkov za nego kože, išče dobavitelje pokrovčkov za razpršilke za tekočine in pokrovčkov za črpalke, da bi lahko sklenilo dobaviteljske sporazume.

Oddaja interesa

BRCN20200629001

Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo s sporazumom o distribuciji.

Oddaja interesa

BRUK20200629003

Uveljavljen proizvajalec plavalne opreme v Veliki Britaniji išče evropskega proizvajalca, ki ima strokovno znanje ali izkušnje na področju brizganja, zlasti pene EVA (etilen-vinil acetat) ali podobnih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodno, zunanje izvajanje ali dobaviteljski dogovor s partnerji.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj