V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij: Delavnica - »Postani hitro rastoče, inovativno podjetje«

V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij: Delavnica - »Postani hitro rastoče, inovativno podjetje«

21. 11. 2011

Datum: 22. november 2011, od 12.15 do 13.45 ure

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij bo aktivno sodeloval tudi Slovenski podjetniški sklad, in sicer v okviru delavnice v organizaciji nacionalnega tekmovanja startup podjetij Start:up Slovenija. V okviru dogodka bo podrobneje predstavljena akcija Start:up Slovenija, ki bo letos prvič zelo tesno povezana s pridobitvijo zagonskih subvencij v okviru razpisa P2, saj si bodo lahko udeleženci tekmovanja v okviru tekmovanja z dobro uvrstitvijo priborili do 25 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2.

Na zanimivo in praktično usmerjeno delavnico so še posebej vabljena nova podjetja, registrirana v letu 2011, oziroma vse, ki so v fazi ustanavljanja podjetja.

Predstavljena bo oblika podpore za lažjo ustanovitev in zagon podjetij, ki jih izvaja Slovenski podjetniški sklad preko na Javnega razpisa za pridobitev subvencije za zagon podjetja – P2.

Delavnica z naslovom »Postani hitro rastoče, inovativno podjetje« se bo odvijala 22. novembra 2011, od 12.15 do 13.45 ure.

Letošnji 6. Slovenski forum inovacij, bo potekal 22. in 23. novembra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Omogočen je PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Oba dneva bo na dogodku tudi INFO TOČKA, kjer bodo podjetniki lahko dobili podrobnejše informacije o razpisih Sklada.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj