Ponovno odlično obiskani dnevi podjetništva

Ponovno odlično obiskani dnevi podjetništva

15. 11. 2011

Vir in informacije: Sporočilo za javnost Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o., 14.11.2011, www.tp-lj.si

Na Tehnološkem parku Ljubljana so danes pričeli z »Dnevi podjetništva«, tradicionalnim podjetniškim dogodkom, ki ga že četrto leto organizirata Tehnološki park Ljubljana in družba DATA d.o.o. v sodelovanju Ministrstvom za zunanje zadeve RS.

Z izvedbo četrtih Dnevov podjetništva se obeležuje tudi Svetovni teden podjetništva. Rdeča nit dogajanja na Tehnološkem parku Ljubljana je krepitev specializiranih znanj s področja poslovnega okolja, tehnologije in internacionalizacije.

Otvoritvenega dne, 14. novembra 2011, ki je bil namenjen podjetnikom začetnikom in tistim, ki se za ustanovitev podjetja šele odločajo, se je udeležilo več kot 250 udeležencev. Udeleženci so pridobili ključne informacije, ki jih potrebuje podjetnik na začetku poslovne poti.

Drugi dan dogajanja bo tematsko namenjen start-up podjetjem. Udeleženci bodo pridobili dodatne veščine in znanja s področja marketinga, spletnih omrežij in plačilnih sistemov.

Sklepni dan je  zapolnjen z delavnicami za podjetja v fazi rasti. Osredotočili smo se na aktualne vsebine s področja spoznavanja ter zakonitosti globalnega trga, zaposlovanja tujcev in procesov inoviranja.

Program

Na osnovi predhodnih prijav pričakujejo, da se bo delavnic udeležilo več kot 1.000 udeležencev, ki bodo pridobili znanja in veščine s področja podjetništva.

Izvedbo Dnevov podjetništva so omogočili tudi naslednji sponzorji: Banka Koper, Avtenta.si, Datalab (Pantheon), FlipIt, Bizi.si ter medijska sponzorja Mojedelo in Verlag Dashofer.

Izvedbo brezplačnih delavnic je delno financirala Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj