5. Strateška konferenca o trgovini

5. Strateška konferenca o trgovini

02. 08. 2011

Datum: 19. oktober 2011, od 9.30 do 15.45 ure

Kraj: Kongresni center Brdo pri Kranju

Trgovinska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani, organizira 5. Strateško konferenco o trgovini, ki bo letos potekala v sredo, 19. oktobra 2011 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju.

Nosilna tema letošnje konference bo »OD DOBAVITELJA DO KUPCA: KAKO ORGANIZIRATI OSKRBNO VERIGO?« O navedeni tematiki bodo spregovorili tuji in domači strokovnjaki iz akademskega in poslovnega okolja.

Slavnostni govornik na konferenci bo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk.

Program konference

Kotizacije za udeležbo na konferenci ni!

Sodelovanje na 5. Strateški konferenci o trgovini vam poleg možnosti seznanitve z aktualnimi temami prinaša tudi možnost, da si kot sponzor zagotovite večjo prepoznavnost v regiji, ter da svoje storitve/produkte tudi predstavite udeležencem. V kolikor ste za SPONZORSTVO zainteresirani, vas vljudno vabijo, da jih pokličete na telefonsko številko: (01) 5898-218, Kontaktna oseba: Tina Lukan ali pišete na e-naslov: tina.lukan@tzslo.si.

Prijave: Prosijo vas, da prijave posredujete na naslednji naslov: TZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Faks: (01) 5898 219 ali na e-naslov: strateska.konferenca@tzslo.si ali preko spletne prijavnice: www.tzslo.si/konferenca#prijava.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj