Poslovno sodelovanje - 18. 2. 2020

Poslovno sodelovanje - 18. 2. 2020

18. 02. 2020

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRIT20200128001

Italijansko podjetje ima nad 30 let izkušenj s področja distribucije medicinskih pripomočkov/artiklov. Njene glavne stranke so javno-dostopne državne bolnišnice in privatne bolnišnice, ki slovijo po odličnem nivoju pri odnosih z zdravniki. Podjetje išče podjetja, ki proizvajajo medicinske pripomočke za enkratno uporabo, vsadljive in prenosne medicinske pripomočke z oznako CE. Išče poslovne priložnosti s partnerji v tujini, katerim ponuja svoje distribucijske storitve za vstop in širitev na italijanskem trgu.

Oddaja interesa

BRDE20200122001

Startup podjetje s sedežem v Berlinu ponuja povezovalno platformo za povezovanje med osebami, ki ciljajo na spremembo v poklicu, in lokalnimi, specializiranimi tujimi proizvajalci z namenom profesionalne realizacije. Podjetje išče lokalne proizvajalce, ki ciljajo na dodatne zaslužke in so pripravljeni svoje znanje prenesti v gospodarske namene. Iščejo se priložnosti za sodelovanje na podlagi pogodb o storitvah.

Oddaja interesa

BRPL20200117002

Poljsko podjetje, ki se posveča proizvodnji kakovostnih regionalnih mesnih izdelkov iz severovzhodne Poljske, išče dobavitelje različnih začimb in začimbnih mešanic za meso. Podjetje ima izkušnje s področja proizvodnje hladnega kuhanega mesa pod lastno blagovno znamko in sodeluje z znanimi trgovskimi verigami. Podjetje išče dobavitelje, ki bi bili pripravljeni skleniti dolgoročno poslovno pogodbo.

Oddaja interesa

BOGR20191217001

Hitro rastoče grško tehnološko podjetje je specializirano v oblikovanju in proizvodnji sistemov za linijsko testiranje in nadzor z več kamerami (»multi-camera inspection«) nad kakovostjo vode, pijač, hrane, kozmetike in farmacevtskih proizvodnih linij. Podjetje ponuja pogodbe o storitvah vsem zainteresiranim podjetjem, ki bi sodelovala pri distribuciji izdelkov.

Oddaja interesa

BOBG20200127001

Bolgarsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995 v bolgarskem mestu Ruse, od leta 2002 pa se posveča gojenju nasadov aronije (črne aronije »Aronia melanocarpa«) in pridelavi naravnih proizvodov na podlagi te rastline: proizvaja sokove iz svežih plodov aronije, vina iz aronije (alkoholni delež 5%), vina iz aronije in grozdja (alkoholni delež 8%), aronijo v prahu, posušeno aronijo, aronijev kis, aronijo oblito s temno čokolado. Podjetje išče tržne zastopnike in distributerje, ki se posvečajo predvsem trženju ekoloških in zdravih naravnih izdelkov.

Oddaja interesa

BORU20200111010

Rusko podjetje proizvaja lasersko tehnologijo za preučevanje ultra hitrih procesov (»ultrafast processes«). Podjetje išče zainteresirane kupce za novo sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

 

Oddaja interesa

BORU20200112013

Rusko podjetje proizvaja aluminijaste varilne žice, obogatene s skandijem, ki so uporabne še zlasti za samodejne načine varjenja. Podjetje ponuja priložnost za sklenitev pogodbe o tržni distribuciji.

Oddaja interesa

BOUA20191120001

Ukrajinski pridelovalec žit, oljnic, stročnic, rastlinskega olja in podobnih pridelkov je že 23 let aktiven na trgu s kmetijskimi pridelki in proizvodi. Je certificiran na podlagi vseh važnejših mednarodnih standardov. Ukrajinsko podjetje išče priložnosti za sodelovanje s tržnimi distributerji in / ali zastopniki.

Oddaja interesa

BOES20200123002

Špansko podjetje je specializirano v proizvodnji komponent in povezovalnih sistemov za namene profesionalne uporabe v težkih specifičnih okoljih, zlasti v sektorjih, kot so vesoljska industrija, vojaška industrija, pomorska industrija, železniška, telekomunikacijska industrija in v širših industrijskih panogah. Ob potrebi ponuja tudi ustrezne storitve, kot sta montaža in namestitev omenjenih proizvodov. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe za proizvodnjo.

Oddaja interesa

BOFR20191209001

Francosko podjetje se posveča proizvodnji grelnih komponent za industrijska podjetja, kot so keramični grelci, grelci s keramično osnovo, grelni elementi z odprtimi tuljavami ipd. Tržnim zastopnikom ponuja možnost sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOAM20191217002

Armensko podjetje se posveča proizvodnji naravnih in organskih čajev. Podjetje izdeluje zlasti zdravilne, naravne in organske čaje, ki vsebujejo timijan, meto, origanum, ziziforo in različne vrste cvetov. Podjetje ponuja tujim podjetjem sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah in / ali pogodbe s komercialnimi zastopniki.

Oddaj interesa

BOIL20200202002

Podjetje s sedežem v Izraelu je prepoznano kot mednarodni leader pri razvoju, proizvodnji in trženju izdelkov za visoko varnostno zaklepanje in v oblikovanju rešitev za nadzor dostopa pri institucionalnih, komercialnih, industrijskih in stanovanjskih aplikacijah. Podjetje je v celotni lasti mednarodnega holdinga, ki se uvršča med glavne mednarodne proizvajalce in dobavitelje rešitev/opreme za odpiranje vrat. Podjetje išče distributerje, s katerimi bo sodelovalo z namenom povečanja tržne prodaje izdelkov. Ponuja se tudi sodelovanje na podlagi sporazuma joint venture.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj