Javni poziv delodajalcem za vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) Savinjske regije za šolsko/študijsko leto 2011/2012

Javni poziv delodajalcem za vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) Savinjske regije za šolsko/študijsko leto 2011/2012

31. 05. 2011

Objavljeno: www.rasr.si/index.html

Predmet razpisa: Predmet poziva je izbor delodajalcev v sistem 50% sofinanciranja kadrovskega štipendiranja.

Pogoji za sodelovanje: Na poziv se lahko prijavijo podjetja, ki imajo sedež ali poslovno enoto na območju Savinjske regije ter imajo kadrovsko potrebo, ki ustreza deficitarnosti ali razvojni perspektivnosti, ter se zavežejo, da bodo štipendista zaposlili za najmanj enako obdobje, kot ga bodo štipendirali s pomočjo regijske štipendijske sheme Savinjske regije.

Delodajalci, ki se prijavijo na javni poziv, naj v prijavi opredelijo izobraževalno strukturo prejemnikov štipendij, ki jih nameravajo soštipendirati v enotni RŠS Savinjske regije.

Razpisnik: RASR, Razvojna agencija Savinjske regije d.o.o.

Rok: Rok za oddajo vlog 20.7.2011, do 12. ure.

Dodatne informacije: Razvojna agencija Savinjske regije d.o.o., Ulica XIV. divizije 12, 3000 Celje, e-naslov: razvojna.agencija@rasr.si, Kontaktni osebi: Petra Gregorc, Tel: 589 4082 in Barbara Mikuš Marzidovšek, Tel: 589 40 94.

Razpisna dokumentacija: Dokumentacija javnega poziva je na voljo na spletni strani štipenditorja: http://www.rasr.si/.

Več: www.rasr.si/index.html

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj