Najava razpisa za nova podjetja v letu 2011

Najava razpisa za nova podjetja v letu 2011

09. 02. 2011

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, http://www.podjetniskisklad.si/

Slovenski podjetniški sklad bo v sredini meseca februarja objavil nov razpis za subvencije za zagon podjetij (P2)

Slovenski podjetniški sklad bo v letu 2011 ponovno ponudil subvencije za zagon podjetij, ki so namenjene spodbujanju ustanovitve in zagona inovativnih, tehnološko naravnanih podjetij

V sredini meseca februarja 2011 bo Slovenski podjetniški sklad objavil razpis P2 – Sofinanciranje zagona podjetij v subjektih inovativnega okolja.

Sklad želi z razpisom spodbuditi uspešen prenos razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme in ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij s potencialom rasti pri razvoju in komercializaciji proizvodov, procesov in storitev.

Na razpis se bodo lahko prijavila podjetja, ki so vključena v subjekte inovativnega okolja in še niso registrirana več kot 18 mesecev od objave javnega razpisa v Uradnem listu RS.

Seznam subjektov inovativnega okolja je dosegljiv v evidenci subjektov inovativnega okolja, podjetja pa svojo vključenost dokazujejo s pisnimi potrdili le-teh in izjava SIO-ja (subjekti inovativnega okolja), v katerem SIO poda mnenje o usposobljenosti podjetniškega tima za zagon podjetja in kvaliteti poslovnega načrta.

Več o tem si lahko preberete v dokumentu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj