Javni poziv za vključitev v Inkubator Sežana

Javni poziv za vključitev v Inkubator Sežana

23. 04. 2019

Objavljeno: Inkubator Sežana, 15. 4. 2019, https://inkubator.si/

Namen poziva: Namen razpisa je omogočiti zainteresiranim bodočim podjetnikom, novim podjetnikom in podjetjem, da postanejo člani stimulativnega podjetniškega okolja in s pomočjo Inkubatorja Sežana razvijajo inovativne podjetniške ideje.

Cilji poziva:V podjetniškem inkubatorju Sežana nudijo brezplačne podjetniške delavnice in izobraževanja, pomoč izkušenega osebja pri namestitvi in razvoju podjetniške ideje, trimesečno brezplačno uporabo delovnega mesta v coworking prostoru ter kasnejši ugoden najem poslovnih prostorov, mreženje z več kot petdesetimi podjetji.

Pogoji za sodelovanje: Prijavijo se lahko potencialni podjetniki (posamezniki ali skupine z razvito poslovno idejo) in mlada podjetja, organizirana kot gospodarske družbe ali samostojni podjetniki, katerih starost praviloma ne presega 3 let. Prednost imajo posamezniki, skupine ali podjetja, ki razvijajo, proizvajajo in tržijo inovativne izdelke ali storitve.

Razpisnik: Inkubator Sežana

Rok: Vlogo za vključitev lahko oddate do 31. decembra 2019.

Dodatne informacije: Več informacij dobite po telefonu na številki: (05) 7313 500 ali e-naslovu: info@inkubator.si ali osebno: Kraška ulica 2, 6210 Sežana (II. nadstropje).

Razpisna dokumentacija: Kandidati morajo oddati izpolnjeno vlogo za sprejem v Inkubator, s kratkim opisom podjetniške ideje, ključnih potencialnih kupcev in trgov ter ekipe. Prijavljene kandidate bodo povabili na razgovor, na podlagi katerega jih bodo vključili v Inkubator Sežana.

Več: Več o javnem pozivu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj