Brezplačna delavnica - »Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam«, Škofja Loka

Brezplačna delavnica - »Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam«, Škofja Loka

02. 04. 2019

Datum: 17. april 2019, od 17.00 do 19.15 ure

Kraj: Upravna enota Škofja Loka (Velika sejna soba), Poljanska cesta 2, Škofja Loka

Organizator: SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o.

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam«.

Iz vsebine delavnice:

  • Osredotočenost na pravilno dihanje
  • Trema je prijazna teta
  • Pogled, požirek, pozitivna misel
  • Vzljubi svoj glas
  • Izražanje govornika
  • Načrtovanje in priprava dobrega govora
  • Nastop pred mikrofonom in kamero
  • Izjava za medije po telefonu - v eter ali posnetek
  • Vaje, vaje, vaje, vaje

Namen delavnice je slušatelje naučiti veščin govorništva, pravilnega dihanja, obvladovanja treme, priprave dobrega govora, rokovanja z mikrofonom in kamero ter načina nastopa, da z njim pustimo pečat. Delavnica s poudarkom  na praktičnem delu bo slušateljem omogočila, da pridobijo tehnično znanje in veščine, potrebne za odličen nastop v praktični obliki v poslovnem svetu.

Predavala bo Saša Pivk Avsec dolgoletna radijska napovedovalka in novinarka, nominiranka za radijskega Viktorja popularnosti, moderatorka in voditeljica več sto prireditev. Je strokovnjakinja za nastope v in pred mediji. Pridobila je diplomo London School of Public Relations in tudi NPK radijska napovedovalka. Zadnja leta v svojem podjetju Media butik d. o. o. aktivno deluje kot PR-ovka za občine, organizacije, podjetja, glasbene skupine, organizira in vodi najrazličnejše prireditve in dogodke ter izvaja tečaje retorike in uči veščine javnega nastopanja.  Mikrofon je njena ljubezen, zato pozna vse, kar je treba vedeti o rabi tega pripomočka. Skrb za lepo slovensko besedo je njena strast.

Dogodek bo potekal v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka, 17. aprila 2019, od 17.00 do 19.15 ure.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Vsa mikro, mala in srednja podjetja ter potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo potrdijo do petka, 12. aprila 2019 na telefonsko številko: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si. Prijave na delavnico so obvezne.

Dodatne informacije:SPOT svetovanje Gorenjska, Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel: (04) 506 02 20, e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj