Brezplačno davčno in računovodsko svetovanje, Grosuplje

Brezplačno davčno in računovodsko svetovanje, Grosuplje

05. 03. 2019

Datum: 8. marec 2019, ob 8. uri

Kraj: Dom obrtnikov-Območna obrtno-podjetniška zbornica Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1B

OOZ Grosuplje v Domu obrtnikov organizira brezplačno davčno in računovodsko svetovanje s Tadejo Bučar, svetovalko za podjetništvo, SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije, v petek, 8. marca 2019, med 8. in 15. uro.

Podjetniki in podjetnice, potencialni podjetniki in obstoječi podjetniki:

  • razmišljate o samostojni poslovni poti, o odprtju podjetja, mogoče družbe z omejeno odgovornostjo, o registraciji samostojnega podjetnika, mogoče o popoldancu?
  • vas zanima sistem normirancev?
  • niste popolnoma prepričani ali pravilno obračunavate davek na dodano vrednost v povezavi s transakcijami doma in v tujini oz. s tujimi kupci in dobavitelji?
  • imate vprašanja povezana s prenosom podjetja na naslednike?
  • se želite prepričati, da pravilno obračunavate boniteto zaposlenim?
  • želite pravilno poknjižiti transakcije v poslovne knjige?

Več o svetovanju

Izvajalec - predavatelj: Tadeja Bučar je revizorka Slovenskega inštituta za revizijo z več kot 25 letnimi delovnimi izkušnjami s področja računovodstva in davčnega svetovanja, pri čemer je glavnino delovnih izkušenj pridobila v revizijski hiši KPMG Slovenija d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslovu: ooz.grosuplje@ozs.si ali po telefonu na številki: (01) 786 51 30 (Janez Bajt, sekretar OOZ Grosuplje). Pogovor s svetovalko bo trajal do največ 45 min in vas v ničemer ne obvezuje. Število mest je omejeno, zato pohitite z rezervacijo termina.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije pokličite na (01) 786 51 30 (Janez Bajt) oz. pišite na ooz.grosuplje@ozs.si. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Dogodek je  financiran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenije, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj