Brezplačna delavnica - »Sporočena poslovna podoba za vsako žensko«, Kranj

Brezplačna delavnica - »Sporočena poslovna podoba za vsako žensko«, Kranj

05. 03. 2019

Datum: 7. marec 2019, ob 18. uri

Kraj: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Organizator: SPOT Svetovanje Gorenjska, Regionalna razvojna agencija - BSC, d.o.o., Kranj

Vabljeni na delavnico v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska, ki ga organizira Regionalna razvojna agencija - BSC, d.o.o., Kranj.

Vsebina delavnice:

  • Izbor ravni oblačenja za različne poslovne in življenjske dogodke.
  • Osebni slog oblačenja.
  • Obleka: več vem, manj potrebujem.

Delavnico bo vodila Lea Pisani, avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki, ki ima dvajset let izkušenj na področju kulture oblačenja. Formirala je Ravni oblačenja, merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti.

Svetuje in izobražuje različnim skupinam v podjetjih, šolah, vrtcih in drugih izobraževalnih sistemih ter oblikuje uniforme. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi. Zanima jo vpliv celovite podobe na uspeh posameznika in oblikovanje podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi posameznika ali profesionalnimi sposobnostmi uporabnika uniforme.

Specializirala se je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD v Bruslju. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

Udeležba je brezplačna.

Več o dogodku

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest na Eventbrite.

Dodatne informacije: Kovačnica, GSM: 031 338 270, e-naslov: info@kovacnica.si.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj