Brezplačni obnovitveni tečaj higiene živil in HACCP, Krško

Brezplačni obnovitveni tečaj higiene živil in HACCP, Krško

26. 02. 2019

Datum: 5. marec 2019, ob 13. uri

Kraj: v sejni sobi Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško, Cesta krških žrtev 67, Krško

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje organizirajo brezplačni obnovitveni tečaj higiene živil in HACCP, ki bo potekal v torek, 5. marca 2019, ob 13. uri v sejni sobi Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško, Cesta krških žrtev 67, Krško.

Delavnica je namenjena gostincem in živilcem in vsem, ki prihajate v stik z živili in ste se dolžni stalno usposabljat in izobraževati iz tega področja. Udeleženci boste prejeli potrdilo o udeležbi, katero vam bo služilo kot dokazilo o rednem izpopolnjevanju iz področja higiene živil, ki je z namenom zagotavljanja varnosti in neoporečnosti hrane eden pomembnejših segmentov varne priprave hrane in živil.

Vsebina:

  1. Ponovitev vsebin DHD - dobre higienske prakse (sistem kakovosti v gostinstvu in živilstvu, kot so standardi, izračuni hranilne vrednosti, alergeni…; higiena živil po sistemu HACCP;  novosti na področju higiene živil, itd.)
  2. Ponovitev standardov osnovnega pravila higiene živil - umivanje rok in mikrobiološki dejavniki tveganja
  3. Dobra proizvodna praksa (DPP) in vključevanje validacije in verifikacije v DPP
  4. Vprašanja in odgovori

Predavatelj: doc. dr. Sergej Gričar

Udeležba na delavnici je brezplačna (traja cca. 3 ure) in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili.

Prijava:Prijave sprejemajo v pisarni Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško, po telefonu na številki: (07) 492 53 43, 490 12 20 ali na e-naslovu: janja.starc@ozs.si. Prijave sprejemajo do 28. 2. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Pohitite s prijavami.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj