SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Lekcije športa za poslovni uspeh«, Rogaška Slatina

SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Lekcije športa za poslovni uspeh«, Rogaška Slatina

11. 12. 2018

Datum: 17. december 2018, s pričetkom ob 14. uri

Kraj: Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. (1. nadstropje, sejna soba), Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. vas vabi na brezplačni dogodek z naslovom: »Lekcije športa za poslovni uspeh«, ki bo potekal v ponedeljek, 17. decembra 2018, s pričetkom ob 14. uri v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Vrelec d.o.o. (1. nadstropje, sejna soba), Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.

Program:

  • Ključ do uspeha ni inteligentnost, ampak čustvena inteligenca.
  • Kaj se kot podjetnik/zaposleni lahko naučiš iz zgodb športnikov?
  • Nad motivacijo s športnim psihologom

Predavatelj: Z vami bo redni profesor na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti dr. Matej Tušak. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Dela še na inštitutu za šport in se aktivno ukvarja v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja. Kot psiholog je sodeloval na številnih evropskih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Njegovi klienti so med drugimi bili tudi Andraž Vehovar, Vasilij Žbogar, Urška Žolnir, Primož Peterka, Tina Maze, Petra Majdič, Mitja Petkovšek, Iztok Čop in Goran Dragić.

Vljudno vabljeni ljudje s podjetniško idejo, ki so zaposleni a razmišljajo o lastni podjetniški poti in brezposelni, ki se odločajo o ustvarjanju lastnega delovnega mesta s podjetniško idejo, študentske in mladinske organizacije, inštitucije znanja, višji razredi osnovnih šol v regiji.

Predviden zaključek dogodka bo ob 17. uri.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se obrnite na Katjo Kolarič, Tel: (03) 620 26 00, e-naslov: recepcija@inkubator-rs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj