POMURSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Kako izpolnjevati obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti v podjetjih?«, Murska Sobota

POMURSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Kako izpolnjevati obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti v podjetjih?«, Murska Sobota

30. 10. 2018

Datum: 19. november 2018, s pričetkom ob 13. uri

Kraj: v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Murska Sobota

V okviru projekta SPOT svetovanje Pomurje vas s partnerjem projekta Območno obrtno-podjetniško zbornico Murska Sobota vabijo na brezplačno delavnico, kjer se boste seznanili z obveznostmi s področja varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti, ki jih imate bodisi kot podjetniki ali pa samozaposlena oseba.

Na praktičnih primerih bodo predstavljeni roki, v katerih je potrebno preverjati znanje delavcev, izvesti pregled delovne opreme in vseh drugih obveznosti, kjer je potrebno periodično izvajanje aktivnosti. Izvedeli boste kaj so najpogostejše kršitve na tem področju in kako jih odpraviti oziroma se jim izogniti.

Program dogodka:

  • Pregled obveznosti in pregled potrebne dokumentacije, ki jo delodajalci oz. samozaposleni potrebujejo na področju varnosti in zdravja pri delu
  • Zakonske novosti, spremembe
  • Seznanjanje delavcev z interno dokumentacijo (načrt promocije zdravja, prepovedane droge, alkohol, ocena tveganja ipd.) in kaj lahko izdelamo sami?
  • Vodenje evidenc na področju varnosti pri delu in požarne varnosti
  • Ukrepanje v primeru nezgod pri delu (dokumentacija, poročanje na IRSD)
  • Zagotavljanje osebne varovalne opreme
  • Sodelovanje z izvajalcem medicine dela
  • Aktivnosti na področju varstva pred požarom (pregled sistemov aktivne požarne zaščite, požarni red, načrt evakuacije, usposabljanje zaposlenih)

Več o delavnici

Delavnica je za udeležence brezplačna, število mest je omejeno.

Prijava: Prijave sprejemajo do 15. 11. 2018 oz. do zapolnitve mest na e-naslov: renata.stanko@ozs.si ali sonja.erjavec@ozs.si oziroma na telefonu na številki: (02) 521 40 10.

Dodatne informacije:Dodatne informacije dobite na e-naslovu: renata.stanko@ozs.si ali na 041 747 550.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj