Pripravljalni seminar za vstop na tuje trge

Pripravljalni seminar za vstop na tuje trge

02. 11. 2010

Datum: 12. – 19. november 2010

Kraj: v prostorih Ekonomske fakultete v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, CISEF

Ekonomska fakulteta, CISEF, Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije in Gospodarska zbornica Slovenije vabijo na »Pripravljalni seminar za vstop na tuje trge«.

Namen seminarja: je seznaniti slušatelje s sodobnimi pogledi na internacionalizacijo podjetij in institucij z namenom razumevanja vsebinskih podlag za uspešno in učinkovito vključitev na mednarodne trge. Seminar ponuja tako strateška kot taktična znanja o razlikujočih se mednarodnih trgih, vstopne oblike in strategije, vidike strateškega trženja in ustreznih trženjskih taktik na izbranih ciljnih trgih, razumevanja različnosti kultur in poslovnega komuniciranja, pravnih vidikov ter delovanja slovenskih institucij v podporo internacionalizaciji slovenskih podjetij.

Obseg seminarja: 20 ur neposrednega dela z udeleženci; predavanja se povezujejo s primeri iz prakse, predstavljenimi z gosti iz uspešnih slovenskih mednarodno delujočih podjetij.

Več o programu in vsebinskih modulih najdete tukaj.

Število udeležencev: minimalno 15-20

Vsa predavanja se izvajajo v prostorih Ekonomske fakultete v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, CISEF.

Seminar je finančno podprt s strani Ministrstva za gospodarstvo oz. JAPTI in zato kotizacija za udeležbo na seminarju znaša 150 € (DDV ni vključen v ceno). Plača se ob prijavi na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-71.

Prijave: Vaš interes potrdite z natančno izpolnjeno prijavnico in potrdilom o plačilu kotizacije. Oboje pošljite najkasneje do 9. novembra 2010 po elektronski pošti na naslov: masa.repez@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj