Sejemske predstavitve v Avstriji v oktobru 2017

Sejemske predstavitve v Avstriji v oktobru 2017

26. 09. 2017

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 21. 9. 2017, Avtor: mag. Dušan Pšeničnik, ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka, Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju

  • Innsbrucker Herbstmesse;* Sejem Innsbruck, 4. - 8. oktober 2017
    Okoli 450 razstavljalcev bo predstavilo svoje inovativne storitve in izdelke na 85. jesenskem sejmu v Innsbrucku. Glavne teme letošnjega sejma bodo: vse za kopalnico, stanovanjska oprema, dizajn, moda in lepota, gradbeništvo, vse za gospodinjstvo ter vrt. Za kulinarično popestritev bo poskrbela italijanska tržnica.
  • SCHULE & BERUF; Sejem Wieselburg, 5. - 7. oktober 2017
    Sejem izobraževanja in usposabljanja v Wieselburgu, na katerem se bo predstavilo več kot 110 razstavljavcev, vključno s šolami, univerzami, izobraževalnimi ustanovami in uglednimi podjetji za usposabljanje.
  • Life;* Sejem Wels, 6. - 8. oktober 2017
    To je sejem za zdravje, prehrano in telesno vadbo. Namen sejma je ozaveščati ljudi o pomenu zdravega in aktivnega življenja. Okoli 200 razstavljavcev bo predstavilo svoje izdelke in storitve, dodatno vrednost pa sejmu doda 150 strokovnih predavanj o vseh pomembnih temah na področju zdravja.
  • Modellbaumesse;* Sejem Ried im Innkreis, 14. - 15. oktober 2017
    Okoli 130 razstavljavcev bo predstavilo široko paleto modelov iz plastike ter kartona. Obsežna ponudba bo obiskovalcem omogočila celovit pregled novih modelov in tehnik iz sveta modeliranja.
  • AUTOCHTONA; Sejem Bozen, 16. - 17. oktober 2017
    Sejem na temo avtohtonih italijanskih vin, na katerem bodo lahko vinogradniki in ljubitelji vina spoznali nove, majhne in posebne proizvajalce vina, ki gojijo strast do domačih sort grozdja.
  • HOTEL; Sejem Bozen, 16. - 19. oktober 2017
    Sejem je že štiri desetletja osrednji sejem za hotele in restavracije Južne Tirolske, na katerem si informacije izmenjujejo podjetniki, hotelirji, gastronomi, inovatorji in združenja.
  • Caravan Salon Austria;* Sejem Wels, 18. - 22. oktober 2017
    Sejem namenjen vsem ljubiteljem kampiranja  - predstavljene bodo novosti in najnovejši modeli vseh vodilnih blagovnih znamk kamperjev ter vsa oprema, ki spada zraven.
  • Gewinn;* Sejem Wien, 19. - 20. oktober 2017
    80 razstavnih podjetij in pester program s številnimi seminarji in razpravami ter številnimi brezplačnimi dogodki nudi informacije o vseh področjih finančnega investiranja, davčnega, zavarovalnega in nepremičninskega sektorja.
  • Classic Expo;* Sejem Salzburg, 20. - 22. oktober 2017
    Sejem namenjen vsem ljubiteljem avtomobilov starodobnikov - mednarodni trgovci so označili ta sejem kot enega najlepših s to tematiko in ga priporočajo vsem navdušencem nad avtomobili v Evropi.
  • Lebenslust;* Sejem Wien, 25. - 28. oktober 2017
    Jesenski sejem je namenjen predvsem starejšim generacijam - številni razstavljavci predstavili izdelke in storitve s področja zdravja, lepote, užitka, športa, kulture ipd.
  • Ideenwelt;* Sejem Wien, 26. - 29. oktober 2017
    Visokokakovostni sejem, ki se osredotoča na tematiko obrti, slikanja, ročnega dela, dekoracije, pa vse do novih idej za prostočasne dejavnosti otrok je privlačen tudi zaradi številnih delavnic.
  • Modellbau;* Sejem Wien, 26. - 29. oktober 2017
    Gre za enega najpomembnejših avstrijskih sejmov za modelarsko industrijo. Več kot 180 podjetij, klubov in društev bo predstavilo svoje izdelke in to je priložnost za vse modelarske navdušence, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in tehnikami v svetu modelarstva.
  • Gustav;* Sejem Dornbirn, 27. - 29. oktober 2017
    Sejem Gustav združuje oblikovanje, užitek in trajnost. Razstavljavci na sejmu Gustav predstavijo svoje izdelke v devetih tematskih prostorih, ki ustrezajo tematiki, ki se v njih predstavlja - od  gospodinjstva, vrta, kuhinje, pohištva, mode pa do okusnih dobrot.

* sejem odprt za javnost, ostali za profesionalne obiskovalce.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj