11. tradicionalni strokovni posvet - »Opremljeni za digitalno prihodnost« (Zgornji Brnik)

11. tradicionalni strokovni posvet - »Opremljeni za digitalno prihodnost« (Zgornji Brnik)

05. 09. 2017

Vzemite si čas in se opremite za digitalno prihodnost

Datum: 26. september 2017, ob 9. uri

Kraj: Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik

Tudi vaše podjetje je tako kot celotna industrija neizogibno postavljeno pred izzive digitalne transformacije. Samo še vprašanje časa je, kdaj bo digitalizacija zajela vaše poslovne in proizvodne procese. Bodite nanjo pripravljeni.

Vabljeni na 11. tradicionalni strokovni posvet podjetja MIT informatika d.o.o. »Opremljeni za digitalno prihodnost«, ki bo potekal v torek, 26. septembra 2017, s pričetkom ob 9. uri, na Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku.

11. tradicionalni posvet podjetja MIT informatika bo podal številne zanimive zgodbe o uspešnem uvajanju digitalizacije ter rešitve, ki so že danes na voljo podjetjem pri postavljanju temeljev njihove digitalne prihodnosti.

Brez uspešne digitalne transformacije, na kateri sloni nova industrijska revolucija, tudi vaše podjetje ne bo moglo biti primerljivo učinkovito. Pridružite se na posvetu 26. septembra ter odkrijte ideje in rešitve za digitalizacijo vašega posla.

Program

Na dogodku boste spoznali dobre poslovne prakse in napredne digitalizacijske projekte ter se pogovarjali o sodobnih pristopih, ki ustvarjajo novo vrednost. Kaj prinaša digitalizacija in kako se je lotiti bo pojasnil dr. Matjaž Roblek iz Fakultete za organizacijske vede. Svoje izkušnje in načrte bo predstavilo Gorenje, ki je že dobro zakorakalo na pot digitalizacije. Iz prve roke boste slišali še druge zanimive zgodbe o uspešnem reševanju izzivov digitalne transformacije, ob prijetnem druženju pa bo dovolj priložnosti, da boste izmenjali znanje in izkušnje s predavatelji in z ostalimi udeleženci.

Več o vsebini predavanj

Kotizacije ni!

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete na spletnem naslovu: www.mit-ing.si/prijavnica. Število mest na posvetu je omejeno. Prijave bodo sprejemali do 22. 9. 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Dodatne informacije in prijave: Kontaktna oseba: Renata Skumvač, Tel: (04) 281 31 00, e-naslov: marketing@mit-ing.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj