5. konferenca o razvoju kadrov - »Skupaj nad izzive jutrišnjega dne«, Laško

5. konferenca o razvoju kadrov - »Skupaj nad izzive jutrišnjega dne«, Laško

25. 04. 2017

Datum: 24. in 25. maj 2017

Kraj: kongresni center Thermana Laško

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije organizira mednarodno konferenco o aktivnem staranju delovne sile z naslovom: »Skupaj nad izzive jutrišnjega dne«, ki bo potekala 24. in 25. maja 2017 v kongresnem centru Thermana Laško v okviru večletnega projekta - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile.

Na konferenci bodo obravnavali izzive upravljanja s kadri skozi perspektivo trendov na področju trga dela v slovenskem in evropskem prostoru.

Poseben poudarek bo na temi upravljanja s starejšimi zaposlenimi (age-management) v kontekstu medgeneracijskega sodelovanja, vlaganja v starejše zaposlene in inovativnega vodenja.

Na konferenci bodo predstavili tudi primere dobrih praks z upravljanjem zaposlenih. Pripravljajo tudi delavnice, kjer boste lahko osvojili praktična znanja iz aktualnih vsebin razvoja kadrov.

Več

Utrinke preteklih konferenc o razvoj kadrov si lahko ogledate tukaj.

Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj