Poznate dober projekt, financiran z evropskimi sredstvi?

Poznate dober projekt, financiran z evropskimi sredstvi?

28. 02. 2017

Vir in informacije: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, www.eu-skladi.si

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017

Pošljite predlog vašega najboljšega projekta. V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko so prepričani, da ste izpeljali ali sodelovali pri kakšnem projektu, sofinanciranem iz Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada, ki je prispeval k lepšemu in bolj kakovostnemu življenju in na katerega ste upravičeno ponosni.

Predlogi se zbirajo do 15. marca 2017 preko spletnega obrazca, najboljši projekti po mnenju glasovalcev pa bodo predstavljeni na dnevu odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017.

Kampanja EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017 že tretje leto organizira Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, kot organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad. Lani je v kampanji sodelovalo tudi nekaj uspešnih podjetij, ki so do zadnjega bila boj za prvo mesto v svoji kategoriji in tudi prejela največ od 25.000 glasov. Kampanja bo tokrat potekala v treh fazah. V prvi se zbirajo predlogi sofinanciranih projektov, v drugi fazi, ki bo nastopila okrog 25. 3., se prične spletno glasovanje za najboljši projekt v vsaki regiji, 9. in 10. 6. pa se bodo ponovno odvili dnevi odprtih vrat projektov.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj