Evropski kongres malih in srednjih podjetij (Katowice, Poljska)

Evropski kongres malih in srednjih podjetij (Katowice, Poljska)

28. 02. 2017

Datum: od 18. do 20. oktobra 2017

Kraj: Katowice, Poljska

Gospodarska zbornica Katowice bo v dneh od 18. do 20. oktobra 2017 organizirala VII Evropski kongres malih in srednjih podjetij. Dogodek bo potekal v prostorih mednarodnega kongresnega centra v Katowicah.

Mala in srednja podjetja predstavljajo enega najpomembnejših gospodarskih sektorjev na Poljskem, zato bo - podobno kot v preteklih šestih edicijah kongresa - pozornost namenjena izzivom in možnostim nadaljnjega razvoja malih in srednjih podjetij, pa tudi oviram, s katerimi se le-ta soočajo. O navedenem bodo razpravljali ključni predstavniki poljskih institucij, predstavniki akademskega, političnega in gospodarskega sveta.

Na šesti ediciji kongresa MSP je sodelovalo 35 držav, realiziranih je bilo več kot 80 panelnih razprav in spremljajočih dogodkov, na dogodku Business Expo Fair se je predstavilo 120 razstavljavcev. Kongresa se je udeležilo cca 5.500 udeležencev, spremljalo pa ga je 150 predstavnikov medijev.

Kongres ne predstavlja zgolj platforme za razpravo o različnih vidikih, ki se nanašajo na sektor MSP, ampak tudi platformo za vzpostavitev poslovnih kontaktov in novih mednarodnih partnerstev. V času kongresa bo zato potekal tudi Business Expo Fair, ki predstavlja odlično priložnost za predstavitev MSP. Za udeležence kongresa Gospodarska zbornica Katowice v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo (EEN) organizira tudi B2B srečanja.

Na dogodkih je zagotovljeno simultano prevajanje v angleški in poljski jezik.

Udeležba na kongresu je brezplačna.

Prijava: Registracija preko spletne strani kongresa se bo začela julija.

Dodatne informacije: Podrobnejše informacije o letošnjem dogodku bodo na voljo na spletni strani: http://ekmsp.eu/en/main-page/. Informacije se bodo tekoče dopolnjevale. Na omenjeni spletni strani se je mogoče seznaniti tudi z informacijami s preteklih kongresov.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj