Gospodarska delegacija v ZDA

Gospodarska delegacija v ZDA

21. 02. 2017

Datum: od 13. do 15. marca 2017

Kraj: Florida, ZDA

Javna agencija SPIRIT Slovenija obvešča, da bo od 13. do 15. marca 2017 potekal uradni obisk ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška z gospodarsko delegacijo na Floridi v Združenih državah Amerike. Obisk bo posvečen predvsem udeležbi na sejmu Seatrade Cruise Global, v Fort Lauderdale na Floridi.

Predvidoma dne 14. marca 2017 bodo v primeru zadostnega interesa s strani slovenskih podjetij organizirana tudi srečanja in pogovori na Gospodarski zbornici v Coral Gables na Floridi.

15. marca 2017 bo na sejmu Seatrade Crusie Global potekal slovenski poslovni dogodek s predstavitvijo Slovenije kot poslovne in turistične destinacije, na katerem bo minister Zdravko Počivalšek nagovoril vse udeležence. Sledilo bo mreženje med slovenskimi in ameriškimi gospodarstveniki.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (letalski prevoz, hotelske namestitve ipd.) krijejo udeleženci sami. Prijavljenim podjetjem, ki bodo to želela, bomo preko partnerja nudili pomoč pri rezervaciji hotela in letalske karte. Za informacijo o okvirnem strošku letalskega prevoza in hotelskih namestitev predlagamo, da se obrnete na podjetje O-TURS d.o.o, e-mail naslov: nada.balazic@si.hrgworldwide.com.

Prijava: Vsa slovenska podjetja s področij notranje opreme in dizajna, turizma, hotelirstva, zdravstva in wellnessa, IT,  varnosti in ladijske opreme, ki vas zanima sodelovanje v gospodarski delegaciji, ki bo spremljala ministra, vabimo, da svojo udeležbo potrdite z natančno izpolnjeno elektronsko prijavnico, najkasneje do 24. 2. 2017.
 
Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, e-naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si, Tel: (01) 5309 826.

**************************************************************************

Sejem Seatrade Cruise Global je več kot 30 let vodilna mednarodna razstava, ki povezuje kupce in dobavitelje pomorske industrije. V letu 2017 bo sejem potekal med 14. in 16. marcem, konferenca pa med 13. in 16. marcem. Sejem je namenjen naslednjim področjem gospodarstva: notranja oprema in dizajn, turizem, hotelirstvo, zdravstvo in wellness, varnost, IT in ladijska oprema. Organizatorji sejma pričakujejo udeležbo 700 razstavljavcev, 10.000 registriranih obiskovalcev iz več kot 125 držav sveta ter 54 ladijskih prevoznikov. Sejem ponuja med drugim tudi številne druge priložnosti za navezavo novih poslovnih stikov z lokalnimi in mednarodnimi partnerji, možnost osebnih razgovorov in mreženja s ključnimi nosilci in kupci iz vseh sektorjev pomorske industrije in z vodilnimi v pomorskih podjetij, ki sprejemajo odločitve o nakupih; dostop do mednarodnih obiskovalcev in potencialnih kupcev;  4-dnevni konferenčni program s predstavitvami zadnjih trendov ter udeležbo potovalnih agencij za možnost vzpostavitve kontaktov z ladjarskimi prevozniki.

Na letošnjem sejmu se bosta na lastnem razstavnem prostoru, skupaj z drugimi slovenskimi partnerji, predstavila tudi Luka Koper d.d. in Boxmark Leather d.o.o.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj