Srečanje visokotehnoloških podjetij iz regije Alpe Adria (Slovenija, Italija, Avstrija in Hrvaška) iz sektorja "BioHighTech" (Trst, Italija)

Srečanje visokotehnoloških podjetij iz regije Alpe Adria (Slovenija, Italija, Avstrija in Hrvaška) iz sektorja "BioHighTech" (Trst, Italija)

07. 06. 2016

Alpe Adria Biohightech Brokerage Event

Datum: 29. junij 2016, od 8:45 do 18:00 ure

Kraj: Starhotel Savoia Excelsoir, Trst, Italija

Aries, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter podporo CBM (Grozd biomedicine) in v okviru aktivnosti Enterprise Europe Network, organizira srečanje in B2B dogodek, namenjen podjetjem, institucijam, raziskovalcem ter grozdom iz Alpe Adria regije, ki spadajo v BioHighTech sektor.

Dogodek bo potekal v Trstu, v sredo 29. junija 2016, v hotelu Starhotel Savoia Excelsoir.

Alpe Adria BioHighTec Brokerage Event želi nasloviti podjetja in institucije na področju biomedicine, biotehnologije, bioinformatike ter raziskav, s ciljem razviti čezmejno trgovinsko ter poslovno sodelovanje med podjetji, ki bo omogočalo lažje iskanje partnerjev, izmenjavo projektov ter sodelovanje pri raziskavah med grozdi in raziskovalci v Alpe Adria regiji.

Okvirni program

Kako sodelovati?

Registracija na srečanje in B2B sestanke poteka preko spleta: https://www.b2match.eu/alpeadria-biohightech2016/sign_up. Prijave potekajo do 27. junija 2016.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.b2match.eu/alpeadria-biohightech2016.

Dodatne informacije in prijave.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj