Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 12. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-31

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano na področju razvijanja spletnih in konzolnih iger RGP (role playing game), išče potencialne partnerje za 3D modeliranje, 3D animacijo in programiranje. Podjetje nudi sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-dec-32

Rusko podjetje, specializirano v proizvodnji pohištva, išče proizvajalce pohištvenega okovja in nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-33

Švedsko podjetje, ki je razvilo novo tehnologijo za recikliranje tekstila išče potencialne partnerje, ki lahko zagotovijo oskrbo z večjo količino odpadnih bombažnih odrezkov. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-34

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano na področju uvoza in distribucije hrane in pijače, išče potencialne partnerje z izkušnjami pri izvozu sadja in zelenjave in nudi distribucijo proizvodov na trgu Velike Britanije.

EEN-dec-35

Poljsko podjetje, specializirano na področju trgovine z gnojili in fitofarmacevtskimi sredstvi, išče proizvajalce in dobavitelje fitofarmacevtskih sredstev, ki se uporabljajo v kmetijstvu. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-dec-36

Izraelsko podjetje, ki je razvilo terapevtsko absorpcijsko kremo obogateno z rastlinskimi izvlečki in vlažilnimi sestavinami išče potencialne partnerje za proizvodnjo kreme in nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-37

Romunsko podjetje, specializirano na področju distribucije naravnih prehranskih dopolnil, išče certificirane proizvajalece naravnih, ekoloških in organskih proizvodov in nudi distribucijo proizvodov na romunskem trgu.

EEN-dec-38

Litovsko podjetje, specializirano v proizvodnji opreme za prehrambeno industrijo, išče potencialne partnerje (distributerje, agente) za promocijo in prodajo svojih izdelkov na tujih trgih.

EEN-dec-39

Malteško podjetje, specializirano na področju integriranih varnostnih rešitev, išče potencialne partnerje z izkušnjami znotraj IKT varnostnega trga in nudi sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-dec-40

Turško podjetje, specializirano v proizvodnji plastične embalaže, išče potencialne partnerje za distribucijo svojih proizvodov na tujih trgih.

EEN-dec-41

Rusko podjetje, specializirano v prodaji gradbenega materiala išče potencialne proizvodne partnerje, ki lahko zagotovijo dobavo pocinkanega jekla za proizvodnjo valovitih listov. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-42

Turško podjetje, specializirano na področju pritrdilnih elementov in strojne opreme (industrijskih vijakov, plastičnih in kovinskih sponk, objemk itd.) išče potencialne partnerje dejavne na področju proizvodnje pritrdilnih elementov in nudi distribucijo proizvodov na turškem trgu.

EEN-dec-43

Turško podjetje, specializirano na področju programske opreme za proizvodno industrijo s poudarkom na tekstilni in avtomobilski industriji, išče potencialne partnerje dejavne na področju prodaje programske opreme in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali podizvajalske pogodbe.

EEN-dec-44

Turško podjetje, specializirano na področju proizvodnje zunanjega vrtnega pohištva, išče potencialne partnerje (distributerje, trgovce na debelo) in se zanima za prodajo proizvodov na tujih trgih.

EEN-dec-45

Turško podjetje, specializirano v proizvodnji zunanje in notranje dekoracije in okraskov, išče potencialne partnerje in se zanima za distribucijo svojih proizvodov na tujih trgih.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj