Nastaja Mreža za podeželje

Nastaja Mreža za podeželje

04. 08. 2015

Vir in informacije: http://www.agrobiznis.si/, 27. 7. 2015, Avtor: KGZS

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) poziva ustanove, zadruge in posameznike, ki sodelujejo pri razvoju podeželja, da se priključijo nacionalni Mreži za podeželje, ki nastaja v okviru kmetijskega ministrstva.

Mreža za podeželje bo z raznimi orodji pospeševala mreženje med člani, ki se ukvarjajo z razvojem podeželja. Poleg tega bo mreža zagotavljala dvostransko komunikacijo med vsemi partnerji in lokalnim okoljem. Spodbujala bo tudi inovacije, zlasti v povezavi z operativnimi skupinami evropskega inovacijskega partnerstva EIP na področju kmetijske produktivnosti. Ena od nalog mreže je tudi širjenje izsledkov spremljanja in vrednotenja programa razvoja podeželja PRP.

Brezplačno članstvo

Članstvo v mreži je prostovoljno in odprto za vse ustanove in posameznike. Registrirate se lahko tukaj. Mrežo za podeželje najdete tudi na Facebooku.

Člane mreže za podeželje bodo redno obveščali o novicah, dogodkih in aktualnih javnih razpisih. Lahko pa tudi sami posredujejo svoje predloge o razvoju podeželja, ki bodo objavljeni na spletni strani mreže ali v novicah PRePlet.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj