Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Ljubljana

Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Ljubljana

25. 11. 2014

Datum: 8. december 2014, ob 10.00 uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana B), Dimičeva 13, Ljubljana

Podjetja in organizacije se v vedno večji meri zavedajo svoje družbene odgovornosti in vpliva ter informacij, ki jih s poslovanjem sporočajo svojim zaposlenim ter ostalim deležnikom. Zavedajo se, da za njihovo uspešnostjo stojijo zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Njihovo zadovoljstvo in pripadnost sta bistvenega pomena za uspešen razvoj in rast podjetja. Učinki družbeno odgovornega upravljanja s človeškimi viri niso le kratkoročni in trenutni, temveč prinašajo dolgoročne, pozitivne rezultate.

Če želite izvedeti več o certifikatu Družini prijazno podjetje, ste vabljeni, da se pridružite na zadnji letošnji predstavitvi, ki bo potekala v ponedeljek, 8. decembra 2014, ob 10.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana B), Dimičeva 13, Ljubljana.

Predstavljen bo Javni poziv za sofinanciranje pridobitve osnovnega certifikata v letu 2014/2015. Sofinanciranje je v višini kar 80% stroškov oziroma 3.547,20 EUR. To je hkrati zadnji razpis za sofinanciranje v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 - 2013!

Na predstavitvi bodo tudi predstavniki slovenskih podjetij, ki so že imetniki certifikata.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave: Kontaktna oseba: Petra Hartman, Tel: (01) 430 37 51, e-pošta: petra@ekvilib.org, Spletna stran: www.certifikatdpp.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj