Brezplačna izobraževalna delavnica - »Uspešna poslovna pogajanja«, Koper

Brezplačna izobraževalna delavnica - »Uspešna poslovna pogajanja«, Koper

11. 11. 2014

Datum: 18. november 2014, ob 14.00 uri

Kraj: v predavalnici UIP, Ferrarska 8 (Ogrlica), Koper

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na brezplačno izobraževalno delavnico z naslovom: »Uspešna poslovna pogajanja«, ki bo potekala v torek, 18. novembra 2014, ob 14.00 uri v predavalnici UIP, Ferrarska 8 (Ogrlica), Koper. Zaključek delavnice je predviden ob 17.15 uri.

Soočate se s kupcem s katerim želite doseči prodajni dogovor. Čutite, da ne boste prišli do cene, ki jo želite izpogajati. Vaš sopogajalec je bolj spreten pri pogajanjih in očiten zmagovalec pri tem. Ste se že znašli v takšni situaciji? Kako doseči ugoden izid za vas in za vašega poslovnega partnerja? Kako se pripraviti na pogajanja? Kako izbrati pravilno pogajalsko tehniko? Vse to in še več o pogajalskih veščinah boste izvedeli na delavnici »Uspešna poslovna pogajanja«.

Delavnica je namenjena predvsem podjetnikom, tako tistim, ki so šele na začetku podjetniške poti kot tistim, ki imajo že večletne podjetniške izkušnje, vendar jim primanjkuje pogajalskih veščin. Delavnica je primerna tudi za vse potencialne podjetnike, ki šele razmišljate o svoji samostojni podjetniški poti in želite izboljšati svoje pogajalske veščine pri sklepanju poslov bodočega podjetja.

Vsebina delavnice:

  1. Načrtovanje pogajanj
  2. Kako izbrati pravilno pogajalsko tehniko
  3. Priprava na pogajanja
  4. Začetek pogajanj
  5. Vodenje pogajanj, oblikovanje rešitev za kupca
  6. Obvladovanje mrtvih točk in signaliziranje (obvladovanje konfliktnih situacij)
  7. Zaključek pogajanj
  8. Izvedba praktičnih primerov z udeleženci v vlogi pogajalcev in evalvacija

Izvajalka: dr. Karmen Rodman, direktorica podjetja KonektOn

Dr. Karmen Rodman ima šestnajstletne izkušnje v mednarodni storitveni gospodarski družbi ter predavateljske in raziskovalne izkušnje kot visokošolska učiteljica na Univerzi na Primorskem. Specializirana je za področje strateškega marketinga, strateškega in operativnega trženja, korporativnega komuniciranja in poslovne odličnosti. Izvaja poslovno mentoriranje na različnih področjih delovanja podjetja kot so strateški management, trženje, prodaja in pogajanja, korporativno komuniciranje, organiziranje procesov, vodenje zaposlenih in drugo. Več let aktivno izvaja presoje kakovosti organizacij in sodeluje v podjetniških natečajih.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest na 20 udeležencev vas prosijo, da se na dogodek prijavite in si tako zagotovite svoje mesto.

Prijave in dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj