Brezplačni dogodek - »Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma«, Portorož

Brezplačni dogodek - »Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma«, Portorož

30. 09. 2014

Datum: 9. oktober 2014, od 10.00 do 17.00 ure

Kraj: Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica, Obala 11a, Portorož

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji projekta T-lab organizira v četrtek, 9. oktobra 2014 v Portorožu, zaključni dogodek projekta T-lab z naslovom: »Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma«.

V prvem delu dogodka bomo predstavili rezultate projekta in gostili tudi nekaj podjetij in posameznikov, ki so s pomočjo projekta T-lab razvili oz. nadgradili svoje turistične produkte. Predstavili bomo izkušnjo povezovanja ponudnikov iz Slovenije in Italije, ki skupaj v mreži razvijajo produkte na temo prve svetovne vojne.

Sledila bo okrogla miza z naslovom: »Iz tradicije v inovacijo«. Gostje iz Slovenije in Italije bodo z nami delili zgodbo o tem kako so z inovativnimi pristopi ustvarili turistične produkte, ki temeljijo na tradiciji.

V drugem delu bo ob sproščenem vzdušju organizirano mreženje med udeleženci iz Slovenije in Italije. Mreženje je namenjeno izmenjavi izkušenj,iskanju partnerjev za pripravljanje novih projektov ter vzpostavljanju novih vezi.

Celotni program dogodka bo objavljen na portalu: http://www.tourism-lab.eu/.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava.

Delavnica bo potekala v slovenskem in italijanskem jeziku. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj