Brezplačni dogodek - »Kako v prihodnjih treh letih s pomočjo informacijske tehnologije povečati uspešnost vašega podjetja«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Kako v prihodnjih treh letih s pomočjo informacijske tehnologije povečati uspešnost vašega podjetja«, Ljubljana

30. 09. 2014

»Odkrivamo s srcem«

Datum: 3. oktober 2014

Kraj: Klub Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, Ljubljana

Vabljeni na brezplačni dogodek z naslovom: »Odkrivamo s srcem«, ki bo potekal v petek, 3. oktobra 2014 v Klubu Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, Ljubljana.

Na njem vam bodo na zabaven, razumljiv in zanimiv način predstavili, kako boste v prihodnjih treh letih s pomočjo informacijske tehnologije povečali uspešnost vašega podjetja.

Iz programa:

10.00

Otvoritev

10.15

Poseben gost: dr. Ian Sutherland

11.00

Odmor za kavo

11.20

Kratke predstavitve o oblaku, mobilnosti in varnosti

12.40

Okrogla miza z direktorji uspešnih slovenskih podjetij

  • Peter Frankl, direktor in glavni urednik časnika Finance
  • Jože Lenič, predsednik uprave Abanke Vipa
  • Boštjan Škufca Zaveršek, član uprave Simobil
  • Stefan Vavti, predsednik uprave UniCredit Bank

13.20

Kosilo in druženje

Predstavitev gosta: Dr. Ian Sutherland je mednarodno priznani strokovnjak za povezovanje in prepletanje umetniškega in poslovnega sveta.

Je raziskovalec, učitelj, svetovalec, pianist, ki združuje znanja s področij sociologije, psihologije, kreativnosti in vodenja. Pri svojem delu se osredotoča na vodenje, kreativne in strateške procese, spodbujanje različnosti in uveljavljanje metod vodenja, ki izvirajo iz umetnosti. Je soavtor knjige Key Concepts in Leadership (Sage, 2012) s prof. Jonathanom Goslingom in dr. Stephanie Jones.

Cenjeni govorec in predavatelj je izvajal predavanja v prek 20 državah, sodeloval pa je tudi s številnimi podjetji iz farmacevtske in telekomunikacijske branže, elektronske in obrambne industrije ter finančnega sektorja.

Čaka vas veliko prijetnih presenečenj in zabave.

Dogodek je brezplačen!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj