Vabilo za posredovanje interesa za udeležbo na China International Import Expo - CIIE (Šanghaj, Kitajska)

Vabilo za posredovanje interesa za udeležbo na China International Import Expo - CIIE (Šanghaj, Kitajska)

05. 11. 2024 - 10. 11. 2024

Šanghaj, Kitajska

Datum: od 5. do 10. novembra 2024

SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2024 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

China International Import Expo - CIIE je politično - sejemsko - gospodarski dogodek, ki je med drugim namenjen tudi predstavitvi izdelkov široke potrošnje kot tudi visokih tehnologij. China International Import Expo - CIIE bo letos organiziran sedmič.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.shanghaiexpo.org.cn/zbh/en/.

To povabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki po svoji dejavnosti ustrezajo vsebinskim segmentom in profilu dogodka. Primarno so k posredovanju interesa vabljena podjetja z izdelki in storitvami s področja avtomobilske industrije ter visokih tehnologij (inteligentna industrija & informacijska tehnologija).

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v primeru izvedbe skupinske predstavitve na China International Import Expo - CIIE zavzela vlogo glavnega agenta in zagotovila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinskega paviljona in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Dodatno bo prevzela kritje stroškov elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora. Stroške prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena in skladna z enotno grafično podobo SPIRIT Slovenija. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve na Kitajskem.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela koordinacijo za izvedbo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na China International Import Expo - CIIE bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na sejmu objavljeno na portalu: www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Prijavite se lahko najkasneje do petka, 30. avgusta 2024.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj