Srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi - BUY SOCIAL IZLOŽBA

Srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi - BUY SOCIAL IZLOŽBA

17. 06. 2024

Mala tržnica, Dominkuševa 5, Maribor

Datum: 17. junij 2024, od 10.00 do 14.00 ure

Vabilo na srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi.

Fundacija PRIZMA vas v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje vabi na brezplačen dogodek medsebojnega učenja in poslovnega povezovanja: Zavezništvo za spremembe - BUY SOCIAL IZLOŽBA - Primeri dobrih praks, ki bo potekal v ponedeljek, 17. junija 2024, od 10.00 do 14.00 ure  na naslovu: Mala tržnica, Dominkuševa 5, Maribor.

Na srečačnju boste:

  • spoznali slovenske in evropske dobre prakse sodelovanja tradicionalnih podjetij in javnih zavodov s socialnimi podjetji,
  • se seznanili z uspešnim vzpostavljanjem dobrega lokalnega okolja za razvoj socialnih podjetij in sodelovanja,
  • raziskovali možnosti povezovanja v okviru obstoječih (podjetniških) mrež,
  • vzpostavili nova in utrdili obstoječa poznanstva ter sodelovanja z deležniki družbene ekonomije, lokalnih skupnosti in gospodarstva

Program dogodka:

  • 10:00 - 12:00 Zavezništva socialnih in tradicionalnih podjetij s predstavitvijo dobrih praks iz slovenskega in mednarodnega prostora=>Izvedba v sodelovanju z mednarodnim projektom BUYSOCIAL.
  • 12:00 - 13:30 Sodelovanje občin in socialnih podjetij za doseganje družbenih učinkov (socialno podjetništvo, družbene inovacije, lokalni ukrepi podpore socialni ekonomiji, primeri sodelovanja iz prakse)=>Izvedba v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje.
  • 13:30 - Mreženje

Dogodek ponuja odlično priložnost za spoznavanje novega, prijetno druženje in tkanje vezi. Ob tem bo poskrbljeno tudi za pijačo in prigrizke.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek je izveden v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije preko Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj