Poslovni Espesso ob Velenjskem jezeru

Poslovni Espesso ob Velenjskem jezeru

12. 09. 2024

»Wunder beach bar« ob Velenjskem jezeru

Datum: 12. september 2024, od 8.00 do 9.00 ure

Vabljeni na Poslovni Espresso, jutranje poslovno srečanje ob Velenjskem jezeru!

Poslovni Espresso z razgledom je jutranje poslovno srečanje, ki vam bo prineslo sveže ideje, nove projekte, odlično poletno druženje in odpiranje poslovnih priložnosti.

Kaj lahko pričakujete?

  • Izmenjava idej
  • Povezovanje pri novih projektih
  • Predstavitev dobrih praks v podjetjih
  • Sproščeno poslovno druženje
  • Prijetno jesensko vzdušje ob Velenjem jezeru
  • Na dogodku se bo predstavilo podjetje in njihove dobre prakse.

Na Poslovnem Espressu v mesecu septembru se vam bo ob jutranjem druženju na kratko predstavilo podjetje Medic-UM STORE d.o.o., ki je svojo pot pričelo leta 2017. Sprva so delovali zgolj na področju veleprodaje izdelkov, kasneje pa so pridobili dovoljenje s strani Ministrstva za zdravje za izvajanje zdravstvenega varstva na prireditvah. Sedaj se ukvarjajo z maloprodajo medicinskih pripomočkov, veleprodajo medicinske opreme, izvajanjem zdravstvenega varstva na javnih prireditvah ter sanitetnimi ter nenujnimi reševalnimi prevozi.

So pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov ZZZS, kar pomeni, da lahko pri njih prevzamete medicinske pripomočke, ki jih predpiše osebni zdravnik ali specialist. V kratki dobi delovanja so tako izdali in izposodili že preko 5000 pripomočkov. Pokrivajo predvsem Šaleško, Savinjsko in Koroško regijo. V podjetju se že nekaj let trudijo, da bi skupaj s krajevnimi skupnostmi, gasilci, občinami in posameznimi podjetji, razširili mrežo AED-jev po Sloveniji. Mesečno tako namestijo kar nekaj aparatov, ki so rešili že mnoga dragocena življenja.

Primarna dejavnost podjetja je prodaja izdelkov pravnim osebam, zdravstvenim ustanovam in ostalim javnim zavodom. S svojimi izdelki močno konkurirajo na slovenskem in evropskem trgu saj zaradi kakovostnih izdelkov in ugodne ponudbe zagotavljajo potreben medicinski material večini slovenskih bolnišnic in zdravstvenim domovom. Njihova vizija je prevzem večinskega deleža prodaje medicinske opreme na slovenskem trgu ter širitev na ostale evropske in svetovne trge.

Pridružite se na tem edinstvenem poslovnem druženju!

Udeležba je brezplačna, vendar je število mest omejeno.

Prijave sprejemajo do ponedeljka, 9. septembra 2024 oziroma do zasedbe razpoložljivih mest.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj