Osnove poslovnega odločanja na podlagi podatkov

Osnove poslovnega odločanja na podlagi podatkov

13. 06. 2024

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru (predavalnica P 004) , Mariborska cesta 7, Celje

Datum: 13. junij 2024,  od 12.30 do 16.00 ure

Na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru v okviru promocije zelenega in digitalnega prehoda EU organizirajo delavnice, ki podjetjem in organizacijam preko vseživljenjskega učenja omogočajo prilagajanje na nove izzive Trajnostnih in Digitaliziranih oskrbovalnih verig (DIGinGREEN).

Vabijo vas, da se udeležite brezplačne delavnice z naslovom: »Osnove poslovnega odločanja na podlagi podatkov (s pomočjo programa SPSS)«.

Delavnico bo izvedel doc. ddr. Lazar Pavić, asistent z doktoratom v Laboratoriju za upravljanje v logistiki in oskrbovalnih verigah, Fakultete za logistiko UM. 

Na delavnici se boste seznanili s pomembnostjo zbiranja podatkov pri poslovnem odločanju, z načini zbiranja podatkov, ustvarjanja enostavnih okvirjev za zbiranje podatkov in osnovami računalniške obdelave podatkov. Naučili se boste tudi kako ustrezno interpretirati pridobljene rezultate z namenom doseganja pravilnih poslovnih odločitev.

V sklopu e-obveznosti boste pripravili okvir za zbiranje podatkov. Na podlagi zbranih podatkov je načrtovana računalniška obdelava podatkov, razlaga rezultatov in uporaba v praksi.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do zapolnitve 20 prostih mest oz. do 10. 6. 2024. Prijavite s klikom na to povezavo.



Nazaj