Obisk mednarodnega lesnega sejma v Celovcu (Avstrija)

Obisk mednarodnega lesnega sejma v Celovcu (Avstrija)

29. 08. 2024

Mednarodni lesni sejem Celovec (Avstrija)

Datum: 29. avgust 2024, ob 8.00 uri odhod avtobusa z Jesenic (sedež RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, Jesenice)

SPOT Svetovanje Gorenjska (RAGOR) v sodelovanju z WKO in SGZ Celovec vabi v četrtek, 29. avgusta 2024 na obisk mednarodnega lesnega sejma v Celovcu (Avstrija).

Z več kot 500 razstavljavci iz 20 držav se sejemski MEDNARODNI LESNI SEJEM in LES & GRADNJA predstavlja kot najpomembnejša informacijska platforma in hkrati najpomembnejše srečevališče za lesno panogo v alpsko-jadranskem prostoru. Na skupno 50.000 m² veličastno nastopi celotna vrednostna veriga: od gozdarske do žagarske tehnike, od bioenergije do logistike ter od tehnike lesne gradnje do mizarskih in tesarskih potrebščin.

Najpomembnejši strokovni sejem je poznan kot odskočna deska za uspešno sodelovanje pri gozdarstvu in lesarstvu v srednje- in južnoevropskem prostoru. Izkoristite enkratno priložnost za srečanje z mednarodnimi vodilnimi podjetji gozdarske in lesarske panoge ter povezovanje. MEDNARODNI LESNI SEJEM omogoča najboljši pregled trga in hkrati seznanja s trenutnimi usmeritvami.

Dogodek je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter potencialnim podjetnikom. Razvojna agencija Zgornje Gorenjske (SPOT Gorenjska) v ta namen ponuja priložnost informacij, ogleda sejma ter srečanj in povezovanj. Udeležencem z območja Gorenjske nudi brezplačne vstopnice in skupen brezplačen prevoz.

Okvirni program:

  • 8:00 odhod avtobusa z Jesenic
  • 09:00 prihod v Celovec
  • 10:00 - 12:00 Udeležba na predavanjih v okviru foruma z naslovom "Clusterforum mit Vorträgen & Podiumsdiskussion", ki ga organizira WKO - Lesni grozd - prostor z inovacijami, dvorana 1
  • 12:00 - 12:30: Mreženje z avstrijskimi in tujimi podjetji
  • 12:30 - 16:00 Ogled sejma ali podjetij
  • 16:00 - odhod domov

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 20. 8. 2024.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek bo izveden v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska.



Nazaj