Kako do nepovratnih sredstev za podporo zelenemu in digitalnemu prehodu ter prilagajanja mehanizmu CBAM

Kako do nepovratnih sredstev za podporo zelenemu in digitalnemu prehodu ter prilagajanja mehanizmu CBAM

30. 07. 2024

na spletu

Datum: 30 julij 2024, od 10.00 do 11.00 ure

30. julija 2024 partnerji projekta SEE BRIDGE organizirajo brezplačni informativni seminar, na katerem bodo odgovarjali na vprašanja o prijavi na razpis v okviru projekta SEE BRIDGE, ki je sicer odprt do 1. 10. 2024. Seminar bo potekal od 10.00 do 11.00 ure.

Janvi razpis je odprt do 1. 10. 2024 in je namenjen MSP, ki delujejo v energetsko intenzivnih panogah (kjerkoli v dobavni verigi). V okviru razpisa MSP, ki ustreza razpisnim pogojem, lahko pridobi nepovratna sredstva v višini do 8 000 evrov, za podporo zelenemu in digitalnemu prehodu ter prilagajanju mehanizmu CBAM.

  • Več o projektu, v okviru katerega je pripravljen javni razpis, si lahko preberete tukaj.
  • Javni razpis je objavljen tukaj.

Razpis je namenjen MSP:

  • v dobavnih verigah v energetsko intenzivnih panogah (vključno s start-up podjetji): gradbeništvo, transport, plastičarji, kamnolomi in izkopi, cementarne/ proizvodnja iz cementa, dejavnosti, ki izdelujejo/ predelujejo jeklo in aluminij ter druge kovine ali zlitine, ki ne vsebujejo železa, papirništvo, rudarstvo, rafinerije, lesna industrija, gumarska, steklarska, ravnanje z odpadki, pridobivanje elektrike, drugo.
  • ki sodijo v segment socialnega gospodarstva: delujejo v korist svojih zaposlenih in/ali določene skupine ljudi, uveljavljajo participativen način vodenja, delujejo v skrbi za okolje; povečevanje dobička ni osnovni namen podjetja.

Seminar poteka v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna.

Ne semina se prijavite na povezavi: www.f6s.com/see-bridge-open-call-webinar-1.



Nazaj