Adria Innovation Days 2023

Adria Innovation Days 2023

07. 11. 2023 - 08. 11. 2023

Brdo pri Kranju, Predoslje 39, Kranj

Datum: 7. in 8. november 2023

Vabljeni na 5. Dan inovacij Adria, ki bo potekal v organizaciji EIT RawMaterials HUB Adria na Brdu pri Kranju 7. in 8. novembra 2023 in bo tematsko usmerjen na Uredbo o kritičnih mineralnih surovinah in priložnosti za deležnike vzdolž verige vrednosti surovin.

Uredba o kritičnih mineralnih surovinah zasleduje zelo visoke cilje z namenom okrepitve trajnostne oskrbe surovinami za ohranjanje konkurenčnosti evropske industrije.

Na dogodku bodo podrobneje predstavili cilje uredbe in naslovili priložnosti za celotno verigo deležnikov z namenom spodbujanja inovacij za doseg ciljev v Uredbi. Kot pomembne deležnike iz vrednostne verige surovin vas lepo vabijo, da se jim pridružite na dogodku Dan inovacij Adria, da skupaj aktivno pristopite k uresničevanju ciljev Uredbe o kritičnih mineralnih surovinah na nacionalnih nivojih.

Dogodek je mednaroden, tako da bo priložnost tudi za izmenjavo mnenj s kolegi s Hrvaške in držav Zahodnega Balkana. Dogodek bo zaradi mednarodne udeležbe izveden v angleškem jeziku.

Vse informacije, program in registracija

Factsheet o uredbi (PDF)



Nazaj